Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
720 berichten.
Danny Danny heeft geschreven op september 8, 2003 om 12:37 pm
Hallo allemaal - waar zijn jullie ?...spelen jullie verstoppertje soms ? ..tis wel saai hier in dit gastenboekhuis. Awel zunne - ik zie jullie wel weer eens. Hastalapasta - Danny
Frank and Johanna Knoflook Frank and Johanna Knoflook heeft geschreven op september 8, 2003 om 12:36 pm
Hello everybody... Mijn vrouw Johanna (Joke) Rozenberg is ook van Suriname - haar moeder is Marie van Brussel getrouwd met Antony Rozenberg. Drie susters en twee broers - Jan..Liesbeth..Ine..Cor..Henrieta. Wij wonen al sinds 1950 in Canada.
Gerda Pieters Gerda Pieters heeft geschreven op september 8, 2003 om 12:28 pm
Hallo - Via familie in Suriname heb ik de website doorgekregen. Ik lees net dat er in mei een bijeenkomst is geweest. Ik wil graag mijn naam opgeven voor een volgende bijeenkomst. Ik ben Gerda Pieters. Dochter van Emy van Brussel. Groeten - Gerda Pieters
Daisy van der Wiel Daisy van der Wiel heeft geschreven op september 8, 2003 om 12:27 pm
Hallo allemaal - Ook ik ben een afstammeling van de van Brussels. Mijn oma was Antoinette van Brussel. Mijn complimenten voor de site - het is geweldig geworden!!Ik vind het fantastisch dat er zoveel energie in gestoken wordt. Ook ik kijk uit naar de volgende Kon Makandra
George Doest George Doest heeft geschreven op september 8, 2003 om 12:26 pm
HALLO - Ik heb vernomen dat de Kon Makandradag was geslaagd. De volgende keer zou ik ook graag aanwezig willen zijn. Mijn moeder is een afstammeling van Loor-Ravenswaay. Misschien ontmoet ik nog een verre familielid. Tang boeng.
Haarloo-Wong A Tsoi Haarloo-Wong A Tsoi heeft geschreven op september 8, 2003 om 12:25 pm
Ai - ik vond het ook gezellig hoor. En weet je wat ik zo leuk vond. Ik heb een paar boeroes gezien die ik alleen van gezicht kende in Suriname . Ik dacht altijd dat het bakras waren die voor een tijdje in suriname woonden. Maar dat zullen ze vroeger van mij ook gedacht hebben. Maar oorspronkelijk waren wij dat natuurlijk ook. Maar anyway we blijven toch familie en die konmakandra was leuk want den boeroe no broko den stoeroe. Ik ben zelf een kleinkind van Antoinette van Brussel die met Wong A Tsoi getrouwd was. Dus ik ben een kind vam Alwin Wong A Tsoi. De blondste uit zijn kroost. Ha.Ha Tot ziens - Yolanda
Jane van Brussel Jane van Brussel heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:47 am
Ai boi Ria - na al die jaren moeten we er zo achter komen dat un na famiri. Erg he!!!!! Maar gelukkig we weten het nu. Die konmakandra heeft een sneeuwbal-effect mang. Nu kom ik plotseling overal familie tegen hahahhaha a mang leuk jere. Alwien volgens mij zijn we weer ready voor de volgende hoor. Ik vind het idee van Danny niet gek hoor. famiri un hor un srefi jere. Tang bun.
Annerine Blufpand Annerine Blufpand heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:46 am
Hi Ik had al veel gehoord over deze site - maar pas vandaag ernaar gekeken. Het ziet er inderdaad goed uit. Ga zo door!!!! Groetjes - Annerine.
Harold Willemsz Harold Willemsz heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:45 am
Hallo allemaal - Gefeliciteerd met de opening en interessante website. Door Paul en San Droog was ik van het e.e.a. reeds op de hoogte gesteld. Ik behoor ook tot de tak Van Brussel. Mijn moeder is Hermien en mijn zus Ria - die natuurlijk als eerste moest reageren. Verder heb ik nog 5 broers en 3 zusters (incl. Ria) - dus een tak - Van Brussel - die zeker niet te verwaarlozen is. Helaas was ik niet aanwezig bij de Kon Makandra.. Is er eens iets te vieren dan vergeet ik het ook nog.. Hopelijk tot de volgende keer. groetjes - Harold.
Alwin & Oesha van Brussel Alwin & Oesha van Brussel heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:44 am
Hallo allemaal - Bij deze nog hartelijk dank - dat jullie gekomen zijn! Ondanks verschillende tegenslagen - is het toch nog een geslaagde avond geworden! We kijken uit naar de eerst volgende &quot.meeting&quot.... De site ziet er goed uit... Groeten Alwin - Oesha & Gregory.
Louise van Brussel Louise van Brussel heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:36 am
Wat was het een teleurstelling de plaats van bijeenkomst - en wat hebben we gewerkt. Maar de goede en leuke opmerkingen hebben ons goed gedaan. Families gezien die ik heel lang niet gezien had. Erg leuk. Ook mensen ontmoet met dezelfde achternaam waarvan ik het bestaan niet eens wist - maar zoals eerder geschreven - we zullen elkaar op een andere kon makandra spreken en dan weten we waar we vandaan komen. tot de volgende keer Louise--- dochter van Dolf van Brussel en Fieke Tammenga.
Roy Loor Roy Loor heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:35 am
De website is mooi opgezet. Ik was verrast om foto's etc. van 17 mei te zien. Ik ben in het bezit van de stamboom van de familie Loor en zal deze spoedig naar Paul opsturen. Tot onze volgende bijeenkomst. Keep on the good work !!!!.
Ria Willemsz Ria Willemsz heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:35 am
Hi Allemaal - Ik behoor ook tot de familie want mijn moeder is Hermien van Brussel. Ik was niet op de Kon Makandra. Van harte gefeliciteerd met de opening. Hee Jane we zijn dus familie!!!!! groetjes aan iedereen.
Rini Heppenstrijdt-van Steijn (afst. Overeem) Rini Heppenstrijdt-van Steijn (afst. Overeem) heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:34 am
Nog bedankt voor de gezellige middag op 17 mei jl. Ik heb genoten. En complimenten voor de organisatoren. Het heeft heel wat voetjes in de aarde gehad - geloof ik. Complimenten ook voor de website. Tot de volgende Kon Makandra. Rini Heppenstrijdt.
Henk & Miriam Hendrikussen van Brussel Henk & Miriam Hendrikussen van Brussel heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:33 am
Verzonden: woensdag 28 mei 2003 23:01 - Aan: info.boeroes@tiscali.nl - Hallo - Ik heb nog een paar foto's van de Boeroe konmakandra. Ik stuur ze in 2 gedeelte's door ivm grote van het bestand. Het is een hele leuke site geworden. Henk &amp. Miriam Hendrikussen van Brussel.
cynthia tammenga cynthia tammenga heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:33 am
Onderwerp: opvragen stamboom - Hai - Ik wil jullie een com pliment maken over de site. Het is geweldig. Daarnaast wil ik weten wanneer er informatie beschikbaar is over de tak van TAMMENGA. Ik hoop gauw wat van jullie te horen en ga zo door. groetjes Cynthia Tammenga.
Danny Vieleers Danny Vieleers heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:32 am
Hellobello - wanneer is de volgende date voor een gezellige ontspannende come-together ?.....ik heb er weer zin in !!!Misschien voor de afwisseling 'an american style' picknick ergens in een park op een mooie warme zomerdag ? Groetjes !.....Danny.
Jane van Brussel Jane van Brussel heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:32 am
Hi mensen - Nog bedankt voor die leuke konmakandra. Voor het eerst heb ik mogen meemaken hoe uitgebreid mijn buru familie is. Ik ben een afstammeling een de &quot.onbekende&quot. Moengo tak. hahahhaha Voor mij is er dus echt een wereld opengegaan. Ineens heb ik zoveel nichten - neven - tantes en ooms. Bigi famiri srefsrefi baja. Helaas heb ik niet met iedereen kennis kunnen maken - maar dat komt wel op de volgende konmakandra he. Soso lobi.
Paul en Sandra Droog-Apon Paul en Sandra Droog-Apon heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:31 am
Gefeliciteerd met deze feestelijke opening. We zullen het rond bazuinen naar alle uithoeken van de wereld. We kijken al uit naar de volgende Kon Makandra...
Jane van Brussel Jane van Brussel heeft geschreven op september 7, 2003 om 11:29 am
Ai boi Ria - na al die jaren moeten we er zo achter komen dat un na famiri. Erg he!!!!! Maar gelukkig we weten het nu. Die konmakandra heeft een sneeuwbal-effect mang. Nu kom ik plotseling overal familie tegen hahahhaha a mang leuk jere. Alwien volgens mij zijn we weer ready voor de volgende hoor. Ik vind het idee van Danny niet gek hoor. famiri un hor un srefi jere. Tang bun.