Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
710 berichten.
Louise van Brussel Louise van Brussel schreef op september 7, 2003 om 11:36 am:
Wat was het een teleurstelling de plaats van bijeenkomst - en wat hebben we gewerkt. Maar de goede en leuke opmerkingen hebben ons goed gedaan. Families gezien die ik heel lang niet gezien had. Erg leuk. Ook mensen ontmoet met dezelfde achternaam waarvan ik het bestaan niet eens wist - maar zoals eerder geschreven - we zullen elkaar op een andere kon makandra spreken en dan weten we waar we vandaan komen. tot de volgende keer Louise--- dochter van Dolf van Brussel en Fieke Tammenga.
Roy Loor Roy Loor schreef op september 7, 2003 om 11:35 am:
De website is mooi opgezet. Ik was verrast om foto's etc. van 17 mei te zien. Ik ben in het bezit van de stamboom van de familie Loor en zal deze spoedig naar Paul opsturen. Tot onze volgende bijeenkomst. Keep on the good work !!!!.
Ria Willemsz Ria Willemsz schreef op september 7, 2003 om 11:35 am:
Hi Allemaal - Ik behoor ook tot de familie want mijn moeder is Hermien van Brussel. Ik was niet op de Kon Makandra. Van harte gefeliciteerd met de opening. Hee Jane we zijn dus familie!!!!! groetjes aan iedereen.
Rini Heppenstrijdt-van Steijn (afst. Overeem) Rini Heppenstrijdt-van Steijn (afst. Overeem) schreef op september 7, 2003 om 11:34 am:
Nog bedankt voor de gezellige middag op 17 mei jl. Ik heb genoten. En complimenten voor de organisatoren. Het heeft heel wat voetjes in de aarde gehad - geloof ik. Complimenten ook voor de website. Tot de volgende Kon Makandra. Rini Heppenstrijdt.
Henk & Miriam Hendrikussen van Brussel Henk & Miriam Hendrikussen van Brussel schreef op september 7, 2003 om 11:33 am:
Verzonden: woensdag 28 mei 2003 23:01 - Aan: info.boeroes@tiscali.nl - Hallo - Ik heb nog een paar foto's van de Boeroe konmakandra. Ik stuur ze in 2 gedeelte's door ivm grote van het bestand. Het is een hele leuke site geworden. Henk &amp. Miriam Hendrikussen van Brussel.
cynthia tammenga cynthia tammenga schreef op september 7, 2003 om 11:33 am:
Onderwerp: opvragen stamboom - Hai - Ik wil jullie een com pliment maken over de site. Het is geweldig. Daarnaast wil ik weten wanneer er informatie beschikbaar is over de tak van TAMMENGA. Ik hoop gauw wat van jullie te horen en ga zo door. groetjes Cynthia Tammenga.
Danny Vieleers Danny Vieleers schreef op september 7, 2003 om 11:32 am:
Hellobello - wanneer is de volgende date voor een gezellige ontspannende come-together ?.....ik heb er weer zin in !!!Misschien voor de afwisseling 'an american style' picknick ergens in een park op een mooie warme zomerdag ? Groetjes !.....Danny.
Jane van Brussel Jane van Brussel schreef op september 7, 2003 om 11:32 am:
Hi mensen - Nog bedankt voor die leuke konmakandra. Voor het eerst heb ik mogen meemaken hoe uitgebreid mijn buru familie is. Ik ben een afstammeling een de &quot.onbekende&quot. Moengo tak. hahahhaha Voor mij is er dus echt een wereld opengegaan. Ineens heb ik zoveel nichten - neven - tantes en ooms. Bigi famiri srefsrefi baja. Helaas heb ik niet met iedereen kennis kunnen maken - maar dat komt wel op de volgende konmakandra he. Soso lobi.
Paul en Sandra Droog-Apon Paul en Sandra Droog-Apon schreef op september 7, 2003 om 11:31 am:
Gefeliciteerd met deze feestelijke opening. We zullen het rond bazuinen naar alle uithoeken van de wereld. We kijken al uit naar de volgende Kon Makandra...
Jane van Brussel Jane van Brussel schreef op september 7, 2003 om 11:29 am:
Ai boi Ria - na al die jaren moeten we er zo achter komen dat un na famiri. Erg he!!!!! Maar gelukkig we weten het nu. Die konmakandra heeft een sneeuwbal-effect mang. Nu kom ik plotseling overal familie tegen hahahhaha a mang leuk jere. Alwien volgens mij zijn we weer ready voor de volgende hoor. Ik vind het idee van Danny niet gek hoor. famiri un hor un srefi jere. Tang bun.